• DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. 9081 Győrújbarát, Pándzsa u. 7.
  • info@davidbau.hu

A DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. adatkezelési elvei

Honlapunk tartalma és megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll. A DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. engedélye nélkül bármilyen másolása, felhasználása jogi következményekkel járhat.

Adatkezelés

Intézményünk honlapját mindenki szabadon látogathatja anélkül, hogy felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról. Ez alól kivételt képeznek azok az oldalaink, melyek csak regisztrált ügyfeleink számára hozzáférhetőek, jelszavuk és személyes azonosítójuk megadásával. A megadott adatokat kizárólag a megjelölt célok érdekében használjuk fel.
Látogatóinkról néhány információt (nem személyes adatokat) automatikusan gyűjtünk. (pl.: látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram.) Ezeket az adatokat kizárólag honlapunk szolgáltatásainak fejlesztéséhez használjuk.

Biztonság

A DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. kiemelt gondossággal kezeli ügyfelei bizalmas és személyes adatait. Intézményünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal elkerülése, és a jogszerű adatfelhasználás érdekében a megfelelő biztonságtechnikai módszerekkel őrizze és biztosítsa az online módon gyűjtött információkat.

Felelősség

Honlapunk anyagát a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze. Egyes oldalaink más honlapokra mutató linkeket is tartalmaznak. Intézményünk azonban nem képvisel egyetlen olyan helyet sem, amelyet honlapunkon keresztül ér el.

A DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. nem vállal felelősséget semmilyen esetleges kárért, amelyet honlapja vagy bármilyen innen elért webhely látogatása okoz!

Széchenyi 2020