• DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. 9081 Győrújbarát, Pándzsa u. 7.
  • info@davidbau.hu

BEMUTATKOZÁS - DÁVIDBAU KFT.

A DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. 1983-as megalakulásától kezdve dinamikusan fejlődő piaci szereplőként van jelen a magyar építőipar piacán.

Társaságunk 1983-ban alakult Lakásfelújító és Karbantartó Ipari Társulás - LAFKIT GM - néven, melynek jogutódjaként 1997-ben jött létre a DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft.

Társaságunk működése, sikere több pillérre támaszkodik. Fő tevékenységi körünk lakóépületek-, iroda-, közoktatási- és raktár épületek valamint ipari létesítmények generál kivitelezése - tervezéstől kezdve kulcsátadásig a szükséges lebonyolítási tevékenységgel. Van egy kisebb asztalos üzemünk, ahol elsősorban egyedi nyílászárókat, irodabútorokat gyártunk, de vállaljuk egyéb egyedi termékek előállítását is.

Fő tevékenységi körünk mellett foglalkozunk saját tulajdonú ingatlanfejlesztéssel és ingatlanforgalmazással.

A generál kivitelezéshez szükséges megbízható szakmai hátteret 8-10 főből álló műszaki vezetésünk, nagy gyakorlattal rendelkező szakmunkásaink, szakipar, épületgépészet és épületvillamosság területén állandó, kiterjedt alvállalkozói körünk biztosítja.
Image
Az általunk kivitelezett épületek főként Győr-Moson-Sopron megyében találhatóak, de az ország egyéb területén is vannak megvalósult projektjeink.

Munkánkat a megrendelők igényeinek kielégítése vezérli, a vevőt minden versenytársnál jobban kiszolgálni, és ezt magas színvonalon, szakmailag elkötelezetten, igényesen akarjuk továbbra is végezni. Legfőbb törekvésünk a legjobbak közt lenni, amit partnereink megválasztásánál is érvényesítünk, legjobb tervezők, szállítók, alvállalkozók, bankok, szakmai szövetségek állnak mögöttünk. Megrendelőink elismerései, igazolják törekvéseink helyességét.

Vállalkozásunk eredményességének kulcsa a minőség mellett az építőiparban kiemelt fontosságú gyors, hatékony és rugalmas munkavégzés valamint a Megrendelőinkkel és társvállalkozóinkkal kialakított tartós munkakapcsolat.

Építünk és felújítunk 1983 óta

Széchenyi 2020