• DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. 9081 Győrújbarát, Pándzsa u. 7.
  • info@davidbau.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL KOMPEX VÁLLALATI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS VALÓSULT MEG A DÁVIDBAU ÉPÍTŐ ÉS FAIPARI KFT.-NÉL

A DÁVIDBAU Kft.-nél Uniós támogatásból komplex vállalati technológia-fejlesztés támogatása valósult meg telephelyfejlesztéssel és eszközbeszerzéssel. A DÁVIDBAU Kft. célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, versenyképességének növelése, tevékenységének erősítése. A fejlesztés megvalósításához a DÁVIDBAU Kft. 48,98Millió Ft támogatásban részesült.

A DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. 1983-as megalakulásától kezdve dinamikusan fejlődő piaci szereplőként van jelen a magyar építőipar piacán. Fő tevékenységi körük lakóépületek-, iroda-, közoktatási- és raktár épületek valamint ipari létesítmények generál kivitelezése - tervezéstől kezdve kulcsátadásig a szükséges lebonyolítási tevékenységgel. A Kft. rendelkezik egy asztalosüzemmel, ahol elsősorban egyedi nyílászárókat, irodabútorokat gyárt. A Kft. tapasztalt szakemerekkel, korszerű gépparkkal biztosítja a partnerei számára a precíz, gyors és rugalmas kiszolgálást. A GOP-2.1.1-12/B-2013-1554 azonosító számú projekt megvalósításával a DÁVIDBAU Kft. 9081 Győrújbarát, István utca 189. sz. alatti telephelyének technológia fejlesztésére, valamint a 9081 Győrújbarát, Pándzsa utca 4574. hrsz. alatti telephelyének építésére – infrastruktúrális kivitelezés, irodaépület, műhely és raktár - került sor a Széchenyi 2020 program keretében. A projekt keretében alábbi eszközök kerültek beszerzésre: BELLE Döngölő RT66 1db, FESTOOL KAPEX KS 120 EB gérvágófűrész 1db, Faddi F44 hungarocellvágó 1db, GRIGGIO PS 63 vastagsági gyalu 1db, BOSCH GSH 11 VC vésőkalapács 2db, GRIGGIO PF 41 COMPACT egyengető gyalu 1db, GRIGGIO GL 26 szalagcsiszoló 1db, WEBER lapvibrátor CF 3Hd 1db, IMER betonkeverő Syntesi 250 1db, GRIGGIO T 220 asztalos marógép 1db, TREMIX Maxivib tűvibrátor 2db, WEBER lapvibrátor CF 2Hd 1db, BOSCH GBH 8-45 DV fúrókalapács 2db.

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a fejlesztés, amely egyben a DÁVIDBAU Kft. gyártási és szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. A fejlesztés megvalósításához a DÁVIDBAU Kft. 48.976.191Ft vissza nem térítendő támogatást kapott, a fejlesztés elszámolható összköltsége 122.440.478Ft volt. Az uniós támogatás segítségével megvalósított fejlesztésnek köszönhetően a DÁVIDBAU Kft. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt az árbevétel növeléséhez. Jelen projekt keretében a DÁVIDBAU Kft. vállalja állományának továbbfoglalkoztatását.

Széchenyi 2020